VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

May 12, 2020, 11:24

Week 20: Bruiser Brody en true crime

11/05/20 t/m 18/05/20

Deze week kunnen true crime liefhebbers hun hart ophalen bij de programmering. Zo hebben wij deze week o.a. het verhaal van worstelaar Bruiser Brody in de aanbieding en onderzoekt VICE de keerzijde van forensisch onderzoek.

HET VERHAAL VAN BRUISER BRODY

DARK SIDE OF THE RING S1

Binnenkort wordt Dark Side of the Ring seizoen 2 uitgezonden op VICE tv. Tot die tijd kun je wekelijks genieten van de verhalen achter de grootste, en meest controversiële, sterren van de worstelwereld uit het eerste seizoen. In de eerste aflevering zie je bijvoorbeeld het verhaal van Bruiser Brody; een reus van een vent die zijn tragische einde vond in een kleedkamer.

VANAF MAANDAG 11 MEI OM 20:30

Dark Side of the Ring

DOCU OP DONDERDAG

FAULTY FORENSICS PUT ME ON DEATH ROW

Als we mainstream politieshows mogen geloven is forensisch onderzoek de beste methode om gerechtigheid te garanderen voor slachtoffers. Toch is deze methode niet waterdicht en is het meermaals voorgekomen dat het heeft bijgedragen aan de veroordeling van onschuldige personen.

In de documentaire ‘Faulty Forensics Put Me on Death Row’ onderzoekt VICE hoe dit kan gebeuren en welke gevolgen het heeft op de betrokkenen.

DONDERDAG OM 20:30

DAGELIJKS NIEUWS

VICE NEWS TONIGHT: REMOTE

In het dagelijkse nieuwsprogramma VICE News Tonight: Remote, volgen de internationale nieuwscorrespondenten van VICE News het nieuws op vanuit hun eigen huis ondersteund met reportages ter plaatse: van een door een jonge arts geschoten blik achter de schermen op een corona-afdeling in het VK tot onverschrokken onderzoek naar de laattijdige reactie op het virus in Tirol.

DINSDAG T/M VRIJDAG OM 21:30

Logo