VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

June 23, 2020, 09:00

Week 26: Dark Side of The Ring is terug

22/06/2020-29/06/2020

DARK SIDE OF THE RING

Dark Side of the Ring’ is terug met een nieuw seizoen aan intrigerende verhalen uit de worstel wereld. In de eerste aflevering van seizoen twee duiken we in de tragedie rondom worstel-superster Chris Benoit die zijn gezin vermoordde en vervolgens zelfmoord pleegde. Familie en andere naasten blikken terug op het drama dat hun leven voorgoed veranderde.

MAANDAG OM 20:30

VIRGINIA’S FIRST TRANS ELECTED OFFICIAL

Danica Roem schreef in 2017 geschiedenis toen zij als eerste openlijk trans persoon werd verkozen tot staatswethouder. In ‘Virginia’s First Trans Elected Official’ zie je o.a. de laatste uren van Danica’s campagne waarna zij verkozen werd tot vertegenwoordiger in de staat Virginia.

DONDERDAG OM 20:30

THE MEXICAN BORDER HIV-CRISIS

In het grensstadje Brownsville, Texas, woont een overwegend Latinx gemeenschap en heerst er ook een verschrikkelijke HIV-epidemie. In ‘The Mexican Border HIV-Crisis’ zie je hoe een groep lokale drag queens hier verandering in willen brengen door regelmatig het ‘Drag Out HIV’ ball te organiseren. Met hun evenementen proberen zij op een toegankelijke, onconventionele manier, bewustzijn rondom het virus te creëren.

DONDERDAG OM 20:55

MY HOUSE

Zondag kun je lekker uitbrakken op de bank en een marathon kijken van ‘My House’. In deze docuserie volgen we de talenten die de vogue- en ballroom scene in New York veranderen. Gesteund door hun houses komen ze uit tegen hun rivalen op de dansvloer met één doel: een icoon worden.

ZONDAG VANAF 15:30

Logo