VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

June 29, 2020, 09:10

Week 27: Justice for Breonna Taylor

Deze week hebben we aardig serieuze, en ook belangrijke, televisie voor je op de planning staan. Zo duikt VICE VERSA: Bernie Blackout in de campagne van een van de bekendste politici ter wereld, heeft Dark Side of the Ring vanaf deze week een extra aftershow en besteedt VICE News Tonight uitgebreid aandacht aan de dood van Breonna Taylor.

20/06/2020-05/07/2020

DARK SIDE OF THE RING: AFTER DARK

Vorige week zag je in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Dark Side of the Ring het verhaal van Chris Benoit. Deze week gaat dit verhaal verder in de tweede aflevering, opgevolgd door de nieuwe aftershow ‘Dark Side of the Ring: After Dark’. In ‘Dark Side of the Ring: After Dark bespreekt host en komiek Chris Gethard de aflevering van Dark Side of the Ring na met bekende gasten uit de worstel wereld.

MAANDAG OM 21:30

VICE NEWS TONIGHT: SAY HER NAME

Breonna Taylor was een jonge ambulanceverpleegkundige die afgelopen maart in haar bed werd doodgeschoten door de politie nadat haar vriend hen beschoot omdat hij dacht dat ze inbrekers waren. De politieagenten waren namelijk onaangekondigd, volgens een zogenaamd ‘no-knock warrant’, hun appartement binnengedrongen. Drie maanden later is er nog steeds veel verontwaardiging over de dood van Breonna en het gebrek aan sancties tegen de agenten die verantwoordelijk zijn voor haar dood. In ‘VICE News Tonight’ spreekt VICE haar nabestaanden en onderzoekt de gevaren achter dergelijke huiszoekingsbevelen.

WOENSDAG OM 21:30

VICE VERSA: BERNIE BLACKOUT

Bernie Sanders is een van de bekendste en meest controversiële politieke figuren van de afgelopen jaren. Lang was hij de gedroomde kandidaat om de democraten te vertegenwoordigen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen dit najaar maar in april stapte hij officieel uit de race. ‘VICE VERSA: Bernie Blackout’ onderzoekt de invloed van de media op de campagne van Sanders

ZONDAG OM 19:30

Logo