VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

March 20, 2020, 17:24

Week 13: De tweede week in quarantaine met VICE tv met nog meer kijktips!

23/03/2020 t/m 29/03/2020

COVID-19 domineert momenteel ons dagelijks leven: je stamkroeg, favoriete restaurant en plaatselijke coffeeshop hebben de deuren gesloten, je moet zoveel mogelijk binnen blijven en je zit in sociale isolatie. Om de verveling te doorstaan hebben wij hier een paar tips voor je op een rijtje gezet.

INSPIRATIE

F*CK, THAT’S DELICIOUS
Doe eet-inspiratie op door te kijken naar de ontdekkingen van Action Bronson in F*CK, That’s Delicious. Kijk hoe hij zijn stukje gefrituurde kip verstopt onder de kaviaar en hoe je het beste de kop van een levende garnaal kan eten.

DINSDAG OM 20:30

OUWE GOUWE

PUNKS VS BILLIONAIRES
In ‘Punks vs Billionaires’ zie je hoe enkele Berlijnse punks worden geconfronteerd met de naderende sluiting van hun geliefde pub. Herkenbaar in deze tijden zonder kroeg. Om ervoor te zorgen dat het niet zover komt duiken ze de dubieuze wereld in van offshore-bedrijven om de namen te achterhalen van de mysterieuze vastgoed miljardairs die hen eruit willen schoppen.

DONDERDAG OM 21:10

KIJKTIP

MELI MELO
‘Meli Melo’ schetst een portret van een gemengde groep jongeren uit Brussel. Vastgeroest in een dagelijkse sleur van hangen en chillen, praten ze meer over hun toekomst dan dat ze eraan werken. Ieder worstelt met een zoektocht naar identiteit, ambities en een plek in deze moderne samenleving. En er is ook een stomende seksscene in deze korte film gepropt.

WOENSDAG OM 20:30

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de VICE tv nieuwsbrief.

Logo