VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

Film op VICELAND

V
VICELAND

December 12, 2018, 11:22

Een beetje filmliefhebber kijkt VICELAND.

Ah, februari! Je hebt de donkerste maand van het jaar al achter de kiezen. Goed zo! Maar die vroege ochtendzon en dat verdomd klimaat brengen je hele stofwisseling in de war. Geen wonder dat je soms toe bent aan wat zorgeloos televisiekijken. Gelukkig zenden wij iedere maandag film uit om je week vol goede moed te beginnen. Welke films zijn dat dan? Wel deze: 

ANIMAL KINGDOM
4 FEBRUARI, 20:30
Wanneer Joshua’s moeder sterft aan een overdosis, trekt hij in bij zijn grootmoeder Janine, de matriarch van de bende boeven bestaande uit zijn eigen ooms.  Al snel leert Joshua dat familieliefde z’n grenzen kent, en alleen de wet van de sterkste telt.

THE LAST KISS
11 FEBRUARI, 20:30
Relatieproblemen? Bindingsangst? Neem een voorbeeld aan Michael en zijn vrienden. Volwassenen die zich gedragen als pubers en met vallen en opstaan richting hun “nog lang en gelukkig” worstelen.

AMERICAN HUSTLE
4 MAART, 20:30
Was het niet “gebaseerd op waargebeurde feiten” dan was dit een van de meest ongeloofwaardige films ooit. Ga lekker zitten voor deze rollercoaster van gangsterpraktijken met Jennifer Lawrence, Amy Adams, Christian Bale en Bradley Cooper.
Logo