VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

JOUW WEEKEND IN LOCKDOWN MET VICE TV

March 19, 2020, 13:07

Als het COVID-19 niet is dan word je wel ziek van de verveling. Kijk daarom VICE tv om lekker bezig te blijven!

Tja, daar zit je dan verloren op de bank in deze roerige tijden… Om de verveling dit weekend te doorstaan hebben wij een planning voor je samengesteld om deze dagen goed door te komen!

VRIJDAG

VANAF 17:00
Een goed begin is het halve werk. Doe je laptop dicht, rond je laatste meeting af en maak je boodschappenlijstje. Ga voorzichtig naar de supermarkt en vergeet die 1,5 meter afstand niet! Graai nog snel een toiletrol mee als die niet op zijn, haal je portie groente en fruit en natuurlijk je snacks, pasta, rijst, chocolade, bier, etc. Stop vervolgens even bij de kluswinkel om het nodige gereedschap te halen die jij nodig hebt om al die uitgestelde klusjes in huis eens uit te voeren.

ZATERDAG

VAN 09:00 TOT 10:00
Spring zaterdag om 09:00 je bed uit en doe mee met Gilad’s Bodies in Motion tot 10:00 om COVID-19 te verslaan en toch nog een beetje te kunnen werken aan je summer body.

Gilad in actie

VAN 10:00 TOT 15:00
Nou, dan is het nu eindelijk tijd om al die klusjes maar eens uit te voeren in huis, zoals het schilderen van het kastje en het doen van de was.

VAN 15:00 TOT 16:30
Haast je snel naar de supermarkt en koop nog even dat voorraadje bier die je in alle paniek was vergeten omdat je karretje al helemaal vol zat met toiletpapier, pasta en tomatensaus.

VAN 16:30 TOT 20:00
Zet je vervolgens in met dat welverdiende biertje en ontdek alle brouwerijen van Hawaii tot Portland in Beerland om toch je wekelijkse dosis alcohol binnen te krijgen.

VAN 20:00 TOT XXX
Na al die biertjes helemaal in de sfeer gekomen voor meer gezelligheid? Pak dan je telefoon en FaceTime je vrienden met wie je eigenlijk elke zaterdag in de kroeg zou staan.

ZONDAG

VAN 09:00 TOT 10:00
We beginnen de dag weer met Gilad’s Bodies in Motion. Niet alleen omdat je gister te weinig motivatie had om echt door te zetten maar omdat het goed is om in een bepaald ritme te blijven.

VAN 10:00 TOT 15.00
Maak er verder een klassieke zondagmiddag van met het luisteren naar een leuke podcast, het maken van een planning voor de volgende week en het bellen naar je oma.

Hailey Gates aan het chillen op een bank in States of Undress

VAN 16:30 TOT 20:30
Nu je zelf even niet kan reizen moet je het maar hebben van de beelden van iemand anders die de wereld ontdekt. Verken samen met Hailey Gates de mode scène van Frankrijk tot Mexico in States of Undress.

VAN 21:30 TOT 00:25
In plaats van losgaan in de club ga je nu los op het doek met The Joy of Painting with Bob Ross. Geen verf in huis? Geen probleem! Kijk even goed tussen je gehamsterde voorraad voor wat tomatensaus en mosterd.

Bob Ross. Image: Wikimedia

Wees een beetje lief voor elkaar, blijf binnen en zoals Bob Ross ooit zei: “You need the dark in order to show the light”.

Logo