Kentucky Ayahuasca - VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×

Kentucky
Ayahuasca

DE TRIP VAN JE LEVEN
"HET GAAT
NIET OVER
TRIPPER
MAAR OVER
"HET GAAT
NIET OVER
TRIPPER
MAAR OVER

TRAILER

TRAILER

OVER KENTUCKY AYAHUASCA

In de docuserie Kentucky Ayahuasca volgen we de sjamaan en voormalig bankovervaller Steve Hupp terwijl hij probeert om mensen met fysieke of emotionele problemen te helpen met ayahuasca, een Zuid-Amerikaanse hallucinogene drank.

Sommigen kloppen aan bij Steve omdat ze willen afrekenen met een traumatische ervaring, anderen proberen eindelijk van hun verslaving af te raken of of hun depressie te overwinnen. Wat de reden ook is, Steve is ervan overtuigd dat ayahuasca op één nacht kan doen waar traditionele therapie jaren voor nodig heeft.

“Ayahuasca kan je genezen, maar je moet bereid zijn om de pijn te doorstaan. Ik haat het als mensen in het midden van een trip vragen om het te laten ophouden. Je kan het niet stoppen. Zodra je een slok neemt, is er geen weg terug meer.”

 

No episodes found

OVER DE HOST

SJAMAAN STEVE

Steve Hupp ontdekte de kracht van ayahuasca nadat een oude celgenoot hem een fles opstuurde vermomd als hondenshampoo. Sinds die ervaring probeert hij anderen te begeleiden op hun trip naar genezing. "Het gaat hier niet over hallucineren, het gaat over genezen."