Parks and Recreation - VICE TV Nederland
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×

PARKS AND RECREATION

De cult mockumentary die er geen gras over laat groeien
"LESLIE
KNOPE
IS
niet te
"LESLIE
KNOPE
IS
niet te

TRAILER

TRAILER

OVER PARKS AND RECREATION

Amy Poehler is Leslie Knope, de ambitieuze onderdirectrice van de Dienst Parken en Recreatie in het fictieve Pawnee, Indiana. Tijdens haar missie om de stad te verfraaien, krijgt ze te maken met chagrijnige inwoners, haar disfunctionele collega’s en de bureaucratische bijproducten van de democratie waar ze zo van houdt.

 

Van dinsdag t/m vrijdag om 19:30.

 

No episodes found

PERSONAGES

Leslie Knope

Het optimisme van Leslie Knope (comedy queen Amy Poehler) is na zes jaar op de Dienst Parken en Recreatie in het conservatieve Pawnee nog niet getemperd. Van nieuwe bloemenperken aanleggen tot de eerste vrouwelijke president van Amerika worden: “Er is geen houden aan Leslie Knope”.

Ann Perkins

Ann Perkins (Rachida Jones) is Leslie’s lievelingscollega, ook al werkt ze helemaal niet voor de gemeente. Ze is verpleger en politieke buitenstaander en een regenboogkleurige ruimte-eenhoorn, als je het aan haar BFF Leslie Knope vraagt tenminste.

Andy Dwyer

Wanneer Andy Dwyer (Chris Pratt) stomdronken in de gigantische put voor zijn huis strompelt en zijn beide benen breekt, wordt hij gebombardeerd tot martelaar van de Dienst Parken en Recreatie. Ondanks zijn helden-status is hij een rasechte idioot en zanger van de band “Threeskin”, het voormalige “Fourskin” min 1.

Tom Haverford

Tom Haverford (Aziz Ansari), de onderpresterende linkerhand van Leslie Knope, wordt omschreven als ‘een wonderkind dat even glad is als melkchocolade’. Hij barst van het zelfvertrouwen, verricht weinig tot geen werk en is alles behalve een teamspeler. Kortom, alles wat Pawnee zoekt in een overheidsmedewerker.

April Ludgate

April Ludgate (Aubrey Plaza) is de ongeïnteresseerde stagiaire van Pawnee. Haar donkere humor en voorliefde voor satan staan haaks op Leslie’s passie. Haar voornaamste taak op de dienst is dan ook met haar ogen rollen.

Ron Swanson

Ron Swanson (Nick Offerman) gebruikt zijn positie als directeur om de Dienst Parken en Recreatie zoveel mogelijk tegen te werken van binnenuit. De mopperende eenzaat wantrouwt elke vorm van technologie en draagt het oude Amerika een warm hart toe. Zijn favoriete bezigheden zijn houtbewerking, jagen en raadsels.

In het nieuws